Kies uw taal

Links

logo kmsh zwart

Fédération Cynologique Internationale

Op internationaal niveau is de Fédération Cynologique Internationale (FCI) het overkoepelende orgaan. Er zijn bijna 100 nationale kennelclubs (dit zijn organisaties die op kynologisch gebied actief zijn) lid. Ook de Raad van Beheer is als Nederlandse kennelclub lid van de FCI.

logo raad van beheer

Raad van Beheer op Kynologisch Gebied

De Raad van Beheer is de organisatie in Nederland die staat voor de relatie tussen mensen en honden. Hierbij gaat het niet alleen om allerlei activiteiten die je met je hond kunt doen maar ook om het fokken van gezonde honden. 

logo kmsh zwartBelgian kennel club SRSH-KMSH

Sinds haar oprichting in 1882, streeft de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus vzw één hoofddoel na: het in stand houden en het verbeteren van de hondenrassen in België. De K.M.S.H. is de enige Belgische instelling die erkend wordt door de FCI.

logo kft

Förderverein der Jack Russell Terrier 

Het doel van de vereniging is om de fokkerij van Jack Russell Terriers in Duitsland te ondersteunen en vooruit te helpen. Op de website is informatie over het ras, contactadressen fokkers en eigenaren van dekreuen te vinden.  Met showresultatendienst, foto's en rapporten.

logoNVJRT

Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër

De NVJRT is de oudste, eerste, grootste en officiële rasvereniging voor Jack Russell Terriers in Nederland, waar alles om de Jack Russell Terrier draait. Opgericht in 1998, officieel erkend sinds 2000. Het ras Jack Russell Terrier werd in augustus 1999 nationaal erkend.